Loading...
...

Zdravotné problémy, ktoré vyrieši Starlynr®

Krivý chrup nie je len estetickým problémom, ktorý vám bráni v úsmeve. Zlé postavenie zubov vám môže spôsobiť aj zdravotné problémy, ktoré  sa pri dlhodobom zanedbávaní môžu zhoršiť a v konečnom dôsledku vám predražiť aj samotnú liečbu.

 

Aké sú najčastejšie problémy, ktoré vám môže spôsobiť zlé postavenie zubov?

 

1.       Zlé  čistenie zubov – kvôli nesprávnemu postaveniu zubov sa kefka nedostane na všetky miesta a tie teda nie sú správne vyčistené. To môže viesť k častému usádzaniu zubného kameňa a ku väčšej kazovosti zubov.

2.       Bruxizmus (škrípanie zubov) je ďalším problémom spojeným so zlým postavením chrupu. Škrípanie zubov poškodzuje zubnú sklovinu a môže viesť až k úplnej strate zubu.

3.       Ak sa vám pri zavretí úst zuby nestretajú správne, môže vám to spôsobiť problémy pri žutí. Vy o tom možno ani neviete, no naši špecialisti to vedia posúdiť.

4.       Nesprávne postavenie zubov môže byť aj dôvodom bolesti a pukajúcich zvukov čeľustného kĺbu, teda pri otváraní a zatváraní úst.

5.       Medzery medzi zubami spôsobujú sykavku či šušlavú reč a asymetrie v postavení zubov sa odrazia aj na vašej tvári – spôsobujú asymetriu brady alebo nosa či celkovo rušivý profil tváre.

 

Nedovoľte, aby vám nedokonalosti úsmevu spôsobili vážnejšie problémy a objednajte sa na úvodnú konzultáciu zadarmo. Objednajte sa: https://starlynr.com/sk/candidate)

Get Started