Loading...
...

Tipy na úspešnú liečbu neviditeľným strojčekom starlynr®️

  1. Nos dlahy čo najdlhšie

Ak chceš dosiahnuť očakávané výsledky v sľúbenom čase, je dôležité nosiť strojček čo najdlhšie. Dlahy si skladaj len na čistenie zubov, jedenie alebo pitie farebných nápojov. Odporúča sa nosiť ich minimálne 22 hodín denne. Čím dlhšie ich nosíš, tým lepší výsledok dosiahneš a rýchlejšie sa na ne zvykneš.

  1. Dĺžka liečby závisí od tvojho chrupu

Priemerne trvá liečba neviditeľnými strojčekmi približne 8 mesiacov. Avšak, dĺžka liečby závisí od stavu tvojich zubov a rozsahu potrebnej úpravy a posunov chrupu.

  1. Rýchlejšie výsledky ako pri klasických strojčekoch

Jednou z veľkých výhod neviditeľných strojčekov je rýchlosť dosahovania výsledkov. Väčšina pacientov si zvyčajne všimne prvú zmenu už po niekoľkých mesiacoch. Nezabúdaj., že rýchlosť výsledkov závisí aj od toho, ako dodržiavaš plán liečby.

  1. Udržuj svoje dlahy vždy čisté

Okrem udržiavania zubnej hygieny je dôležité očistiť priesvitné dlahy zakaždým, keď ich nenosiš. Použi zubnú kefku a studenú vodu. Nepoužívaj horúcu vodu, pretože by mohla deformovať dlahy. Okrem zubných pást a ústnych vôd neodporúčame používať žiadne iné produkty na čistenie strojčekov, pretože môžu poškodiť ich materiál a zhoršiť ich priehľadnosť. Aby si predišiel strate dlahy alebo jej poškodeniu, najlepším spôsobom, ako ich udržať v dobrom stave, je skladovať ich v puzdre, ktoré si dostal k liečbe.

  1. Zlozvyky, ktorým by si sa mal radšej vyhýbať počas liečby neviditeľnými strojčekmi:

Aj keď sú dlahy snímateľné, je veľmi dôležité nosiť ich väčšinu dňa. Preto sa odporúča, ak fajčíš, znížiť spotrebu tabaku. Ak fajčíš s dlahami, hrozí riziko ich stmavnutia. Odporúčame pred fajčením dlahy vybrať, potom si umyť zuby a znovu ich nasadiť.

  1. Udržanie výsledku dlhodobo

Neviditeľné strojčeky sú revolučnou liečbou, pretože dosahujú rýchle výsledky a takmer nikto si nevšimne, že ich nosíš. Akonáhle dosiahneš hviezdny výsledok, podobne ako pri tradičnej ortodontickej liečbe, je potrebná udržiavacia fáza. Strojčeky dokážu vykonať úžasnú prácu, ale je na tebe, aby si si výsledky uchoval. Na konci našej spoločnej cesty za tvojim hviezdnym úsmevom ti tvoj zubný špecialista poskytne retenčnú dlahu, ktorú budeš nosiť už len počas spánku, aby sa zabránilo návratu zubov do pôvodnej polohy. O presnej dĺžke udržiavacej fázy ťa bude informovať tvoj zubár. 

Ak sa rozhodneš pre neviditeľný strojček starlynr®️, čoskoro budeš mať aj ty hviezdny úsmev po akom túžiš.

Get Started